Manitou op de TKD met drie merken

Artikel delen

De Manitou Group is aanwezig op de TKD met haar drie merken : Manitou, Gehl en Mustang. De knik- en schrankladers zijn te bewonderen op de stand van importeur Geert-Jan De Kok.

Op de stand van Manitou Benelux blinkt de gloednieuwe compact ruwterrein heftruck MC18-2, de compacte verreiker MT625, een MT732 en een nieuwe telescopische ruwterrein hoogwerker met een werkhoogte van 22 meter. De blikvanger is de roterende verreiker MRT 2470 met tal van accessoires. Deze machine is de meest geavanceerde roto op de markt. De nieuwe proportionele afstempeling is gebrevetteerd en kreeg een reward op Intermat Parijs. De machine met een hefcapaciteit van 7 ton op vorken kan zelfs uitgerust worden met een hijshaak die toelaat lasten te nemen tot 9 ton. Veel van de nieuwigheden zitten echter onderhuids, een bezoekje aan de kavel zal veel verduidelijken.

Manitou
www.manitou.com
Kavel: 27