Nooteboom pakt uit op TKD

Artikel delen

Op de TKD pakt Nooteboom stevig uit met maar liefst vier interessante transportoplossingen voor de bouwsector. Op de Nooteboom stand, kavel 150, toont het bedrijf onder meer de allergrootste EURO-PX dieplader combinatie, bestaande uit een 3-aslijnen Interdolly Compact met een 6-aslijnen assenstel. Goed voor een GVW van 135 ton bij 80km/uur.

EURO-PX 6-as met 3-as Interdolly.

Daarnaast worden er op de Nooteboom stand nog een drietal andere voertuigen voor het vervoer van bouwmachines en hoogwerkers gepresenteerd. Dit betreft de ASDV-40-22 Aanhangwagen Semidieplader voor machinevervoer tot 32 ton, een 2-assige Pendel-X dieplader en een 3-assige gestuurde semidieplader met hydraulisch hefbed voor het eenvoudig laden van machines op de zwanenhals.

Nooteboom MCOS-48-03 gedwongen gestuurde semidieplader met hydraulisch hefbare laadvloer.

Nooteboom Trailers
www.nooteboom.com
Kavel:150