‘Meer exposanten en bezoekers naar TKD 2018’

Artikel delen

De 27e editie van de TKD was bijzonder geslaagd. Uit de eerste reacties van bezoekers en exposanten bleek alvast heel veel enthousiasme. Zaterdag 2 juni sloot de TKD om 15h haar deuren. Bezoekers, exposanten en medewerkers waren het erover eens: TKD kende een topeditie.

Ruim 15.594 bezoekers trokken afgelopen dagen naar Almere, circa 1000 bezoekers meer dan de editie in 2016. Niet alleen de bezoekers zijn gegroeid, ook het aantal exposanten is gestegen. Maar liefst 192 exposanten lieten hun materiaal zien aan het publiek. In 2016 waren dit nog 171 exposanten. Het publiek reageerde erg enthousiast op al het materieel dat te zien was. Onder het motto van de TKD: ‘altijd in beweging’, werd direct fanatiek gedraaid op de talrijke aanwezige machines.

Duurzaamheid en veiligheid

Afgelopen donderdag werd de beurs geopend met een duurzaamheidssymposium. Duurzaamheid is samen met veiligheid één van de twee hoofdthema’s op deze editie van de TKD. Op het beursterrein was een duurzaamheidsroute uitgezet. Exposanten maakte met groene bordjes bij hun kraam kenbaar dat zij werken aan duurzame projecten of oplossingen. Veiligheid stond centraal door aan de veiligst werkende exposant een prijs uit te reiken. Volgens deskundigen van de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK), die de kavels beoordeeld hebben, had JCB de veiligste stand. Maar liefst achttien veiligheidsdeskundigen maakten een rondgang over het terrein. De TKD feliciteert JCB met de uitreiking van de veiligheidsprijs.

Onderstaand een impressie