Loxam Workx investeert in ruim 100 Knikmops knikladers

Artikel delen

“De behoeften van onze klanten spelen een grote rol bij de aanschaf van het materieel. Wij kijken daarbij naar merk, uitvoering, innovatie en kwaliteit. En de kwaliteit en servicegraad van de leverancier zijn absoluut doorslaggevend bij onze keuze. Daarom kiezen wij voor Knikmops en De Schans BV”, aldus Loxam Workx, dat al ruim zes jaar kiest voor Knikmops.

De Schans BV, leverancier van de bekende Knikmops knikladers, belevert Verhuurorganisatie Loxam Workx al sinds 2012. Recent is Knikmops nummer 101 besteld, het betreft een KM 130 inclusief bijbehorende aanbouwdelen. Technical Manager LOXAM Nederland, Danny Wesselius licht de jarenlange trouwe keuze voor Knikmops toe: “Wij luisteren voortdurend naar de wensen van onze klanten. Zo is de Knikmops geliefd bij veel van onze doelgroepen, zoals stratenmakers.”
Hij vertelt verder: “Onze technici zijn content met de Knikmops machines, ze hebben een robuuste degelijke bouw, zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk in het onderhoud. En verder waarderen wij de servicegerichte instelling van leverancier De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen. Dit zijn eigenlijk exact de eigenschappen die we ook zoeken in onze eigen verhuurmedewerkers.”

Servicegraad zeer gewaardeerd

De Knikmops specialisten van De Schans voeren desgewenst alle mogelijke onderhoud-, reparatie- en servicewerkzaamheden uit. Deze voert men snel uit vanuit de compleet uitgeruste werkplaats van de hoofdvestiging in Hedel en de werkplaatsen van diverse Knikmops dealers in Nederland. Bovendien heeft De Schans een servicedienst met drie servicevoertuigen voor uitvoering van service- en reparatiewerkzaamheden op locatie. Zo beperkt men de stilstand van de Knikmops knikladers bij de klant tot een absoluut minimum. De vakmensen worden permanent bijgeschoold.

Compleet leveringsprogramma

Het brede leveringsprogramma knikladers en telescoopladers is voorzien van zeer zuinige en ecologisch verantwoorde dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de strengste en meest recente emissie-eisen. De in totaal dertien modellen hebben een eigen gewicht dat varieert van 820 kg tot 2570 kg. Hiernaast heeft Knikmops inmiddels twee elektrisch aangedreven types ontwikkeld de 80E en 130E.
De machines van Knikmops hebben zich ruimschoots bewezen in de volle breedte van de agrarische sector, bouw & infra en de industrie in Europa en ver daarbuiten. Verhuurbedrijven, bestratingsbedrijven, hoveniers, wegenbouwbedrijven, bedrijven actief in het grondverzet maar ook de land- en tuinbouw maken dag in dag uit gebruik van de robuuste en ijzersterke krachtpatsers.

De Schans BV,
www.deschansbv.nl