Hyundai (HCEE) richt zich tijdens de Bauma 2019 op het “Hyundai-effect”

Artikel delen

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) presenteert tijdens de Bauma 2019 vijftien Construction Equipment-producten op de 2705 m2 grote stand van het bedrijf in openluchtgebied FM.812A. HCEE breidt het assortiment uit met zes splinternieuwe machines en introduceert tegelijkertijd diverse nieuwe Stage V-modellen. Het algemene thema is het “Hyundai-effect”, de “wow”-factor die de samenwerking met Hyundai biedt. Het “Hyundai-effect” komt niet alleen tot stand door de ultramoderne machines en innovatieve technologie, maar ook door het uitgebreide dealernetwerk, de prima service en de uitstekende beschikbaarheid van reserveonderdelen in Europa, resulterend in een zorgeloze gebruikerservaring.

Wat kunt u verwachten op de Bauma 2019?

HCEE presenteert op de Bauma vijftien producten, waarvan er zes voor het eerst in Europa beschikbaar zijn. De nieuwe HX10 A van één ton en de HX85A CR van 8,5 ton zijn langverwachte aanvullingen op het assortiment compacte graafmachines. De line-up omvat daarnaast ook de nieuwste modellen van de Stage V-conforme graafmachines en wielladers: de HX85A CR, HX220A L, HX300A L en HL960A. De nieuwe HX900 L, die specifiek is ontworpen voor gebruik in de bouw en in steengroeven in Europa, vervangt de R800LC-9. Deze machine van 90 ton is gebaseerd op zeer innovatieve technologie en levert dan ook uitzonderlijke productiviteit. De HX900 L is de op één na grootste Hyundai-machine in deze productserie, na de indrukwekkende R1200-9 van 120 ton.

Construction Equipment-machinelijst

Tot het belangrijkste nieuws dat Hyundai op de Bauma 2019 presenteert, behoren de nog grotere focus op geavanceerde technologie, het nieuwe “tijgeroogontwerp” voor de compacte graafmachines en diverse serviceverbeteringen. Er zijn talloze technologische updates voor specifieke machines, waaronder EPIC (Electric Pump Independent Control), EPFC (Electric Positive Flow Control), automatische vergrendeling, eco-begeleiding, MG (Machine Guidance)/MC (Machine Control), IWM (Intelligent Work Mode), radar en deurvergrendeling vanop afstand. Al deze technologische verbeteringen hebben rechtstreeks betrekking op optimalisatie van de brandstofefficiëntie, de productiviteit, de veiligheid of het gebruiksgemak. Serviceverbeteringen zijn onder meer ECD (Engine Connected Diagnostics), MCD (Machine Connected Diagnostics), FOTA (Firmware over the Air), HCE-DT (HCE Diagnostics Tool) en maandelijkse rapportage via HiMate. De services dragen vooral bij aan een langere uptime van de machines en aan beter beheer. Ook begint Hyundai tijdens de Bauma met de verkoop van zijn Stage V-conforme dieselmotoren, die worden gekenmerkt door minder uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Machinelijst voor de Bauma 2019 (onder voorbehoud):

 • HX10 A, minigraafmachine, NIEUW
 • R18-9, minigraafmachine
 • R25-9AK, minigraafmachine
 • HX85A CR (Stage V), compacte graafmachine, NIEUW
 • HW140 L, graafmachine op wielenM
 • HW180 L, graafmachine op wielen
 • HX145 LCR, rupsgraafmachine, binnendraaier HX235 LCR, rupsgraafmachine, binnendraaier
 • HX220A L (stage V), rupsgraafmachine, NIEUW, inclusief EPFC, Auto Safety
 • Lock, Eco Guidance en MG/MC
 • HX900 L, rupsgraafmachine, NIEUW
 • HL940, wiellader
 • HL960 HD, wiellader, heavy duty
 • HL960A (Stage V), wiellader, NIEUW, Eco Guidance, IWM, Radar en Remote
 • Door Control
 • HL975, wiellader

Hyundai-stand op de Bauma 2019: ervaar het Hyundai-effect

Bezoekers zijn van harte welkom in het Hyundai-paviljoen, FM.812A op het buitenterrein, om de splinternieuwe bedrijfsidentiteit van Hyundai Construction Equipment te ontdekken. De nieuwe look & feel van de stand helpt HCEE het merk sterker te maken en de naamsbekendheid te vergroten. HCEE wil een bedrijf zijn waarmee met plezier zaken wordt gedaan. De aanwezige medewerkers van Hyundai Construction Equipment Europe en het Hyundai-hoofdkantoor in Korea, onze productspecialisten en vertegenwoordigers van het Europese dealernetwerk vertellen geïnteresseerde bezoekers graag alles over de producten en services van Hyundai. Er is voor elk wat wils. Hoogtepunten zijn onder meer de nieuwe minigraafmachine van één ton, de nieuwe Stage V-producten, de indrukwekkende HX900 L, een fan shop en een speciale ruimte waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen worden gecombineerd met visueel entertainment. Hyundai-klanten zijn van harte welkom in onze hospitality-ruimte.