Vakbeurs Ruimte & Licht

Artikel delen

Op 4 juni 2019 vindt in de Expo Houten de Vakbeurs Ruimte & Licht plaats. Dit is een gratis vakbeurs met lezingen. Het eendaagse evenement is voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting, zoals: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, installateurs, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.

Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten, zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten. Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van onder andere installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Meer informatie: www.vakbeursruimteenlicht.nl