Nieuw hulpmiddel CO2-reductie

Artikel delen

Husqvarna lanceert een nieuwe Carbon Footprint Calculator die groenvoorzieners helpt inzicht te krijgen in de CO2 footprint van hun machinepark en hun tevens helpt emissiedoelstellingen te bereiken. De Carbon Footprint Calculator is beschikbaar in de software voor machineparkbeheer Husqvarna Fleet Services.

De nieuwe tool geeft de fleetmanager kans om niet alleen de ecologische footprint van de machinepark te berekenen, maar ook om de uitstoot te beperken. De analyse-optie van de tool behandelt het volledige machinepark (elektrisch, benzine en diesel) dat is opgenomen in Husqvarna Fleet Services, behalve Husqvarna Automowers die later in 2019 worden opgenomen. Ook machines van andere fabrikanten kunnen met de tool worden gevolgd en geanalyseerd.
Diverse groenvoorzieners in Nederland hebben inmiddels ervaring met het beheren van hun machinepark via Husqvarna Fleet Services. Om meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met de voordelen, biedt Husqvarna nu de mogelijkheid om Fleet Services zes maanden gratis te ervaren.

Husqvarna
www.husqvarna.com