Vakbeurs Mobiliteit

Artikel delen

In 2006 organiseerde ExpoProof voor het eerst de vakbeurs ‘Verkeer & Mobiliteit’ in Expo Houten. De vraag naar het evenement bleek groot: sinds deze eerste editie is de beurs uitgegroeid tot het belangrijkste jaarlijkse mobiliteitsevenement voor markt en overheid. Vakbeurs Mobiliteit vindt in 2019 plaats op woensdag en donderdag, 27 en 28 november 2019 in Expo Houten.

Meer dan 2.200 bezoekers en 150 marktpartijen bezoeken iedere editie van de Vakbeurs Mobiliteit. Bovendien vinden er allerlei lezingen plaats, die in 2018 ruim 1.700 keer werden bezocht.
De beurs heeft – net als de rest van het vakgebied – niet stilgestaan. Ook minister Van Nieuwenhuizen merkte het in 2018 in haar openingsspeech op: de beurs heeft vele namen gekend. Datzelfde jaar nam de beurs de titel ‘Vakbeurs Mobiliteit’ aan. Met deze titel vertegenwoordigt het evenement alle vormen van mobiliteit – zowel nu als in de toekomst.

Openingstijden op beide dagen zijn van 9.30 tot 17.00 uur. U kunt gratis parkeren bij het beursgebouw. Tussen NS station Houten en het beursgebouw rijdt bovendien een gratis pendeldienst.

Meer weten? Kijk op www.vakbeursmobiliteit.nl