Normale editie voor grote Belgische materieelvakbeurs

Artikel delen

Van woensdag 8 tot en met 12 september 2021 wordt in Kortrijk Xpo de 39ste editie gehouden van materieelvakbeurs Matexpo. Doordat de Corona-cijfers in België geheel volgens verwachting omlaag gaan en de vaccinatiegraad snel omhoog, kan de beurs de normale bezoekersvolumes aanhouden, zonder beperkingen in absolute aantallen. En dat in alle veiligheid.

beurs

Tekst: Pieter de Mos

Directeur Gregory Olszewski is zeer content. Door het wegvallen van verschillende internationale voorjaarsbeurzen is Matexpo dit jaar zowat het enige ontmoetingsmoment voor de sector in heel Europa. “Dat maakt van Matexpo meer dan ooit de place to be van 8 tot en met 12 september in Kortrijk Xpo”, zo laat hij enthousiast weten.
Er worden enkele tienduizenden vakmensen verwacht uit de wereld van de bouw, infra, recycling, goederenbehandeling, industrie, enzovoort. Tijdens de vijf openingsdagen worden zij verwelkomd door 370 exposanten verspreid over 135.000 vierkante meter, binnen in de hallen en op het grote buitenterrein.
Gratis vooraf registeren voor bezoek kan nu reeds op: www.matexpo.com. Aan de kassa betaalt men 15 euro. Parkeren kost 10 euro per auto op de verder weg gelegen parkeerplaatsen P1 en P2. Het vervoer naar en van het beurscomplex wordt verzorgd door gratis shuttlebussen.

Matexpo
www.matexpo.com