Nieuwe graafmachines voor betrouwbare en duurzame prestaties

Artikel delen

De nieuwe Zaxis-7 machines van Hitachi zijn ontworpen om controle te geven over winst en comfort van de machinist. Dit is mogelijk dankzij een brandstofbesparing tot 9%, die bereikt wordt door het toonaangevende HIOS V hydraulische systeem. Daarnaast worden de kosten gedurende de levensduur verlaagd, aangezien de nieuwe Stage V motor geen SCR-systeem nodig heeft. Daardoor zijn adBlue®, filtervervanging en bijbehorend onderhoud overbodig.

graafmachines

Machinisten kunnen het brandstofverbruik controleren en de kosten verlagen met de geheel nieuwe ECO-meter. De opnieuw ontworpen cabine van de Zaxis-7 reeks is een mooie werkomgeving voor de machinist, die profiteert van een groter interieur en een bredere deuropening. Men voelt direct het verschil door de gesynchroniseerde beweging van de zitting en console en tot 16% minder trillingen dan de vorige generatie en de laagste geluidsniveaus in vergelijking met andere machines in de markt.
Zaxis-7 graafmachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en hebben uiterst betrouwbare en duurzame prestaties. Stilstand wordt ook geminimaliseerd door eenvoudig onderhoud en reiniging. Met de aftersalesservice van Hitachi heeft u de volledige controle over uw bedrijf, uw werkruimte en uw machinepark. In samenwerking met Hitachi kunt u uw visie realiteit laten worden.

Hitachi
www.hitachi.eu