Korting op brandstof en btw-vrij tanken?

Artikel delen

Korting op brandstof, btw-vrij tanken, minder administratie, een dichter netwerk van stations en eMobility-oplossingen. Zeker nú, voordelen voor ondernemers die gebruik maken van de mobiliteitsoplossingen van DKV Mobility.

Tankpas

PortretZzp’ers en ondernemers met een klein aantal medewerkers zijn veel tijd kwijt met bijvoorbeeld het bewaren van tankbonnen. Arjan Kleuver, teammanager sales Nederland bij DKV Mobility: “De kosten voor de administratie zijn hierdoor fiks. Ze betalen ook nog eens hoge prijzen voor brandstof en het voorfinancieren van btw kan aardig in de papieren lopen.” DKV Mobility Benelux maakt deel uit van de DKV Mobility groep met hoofdkantoor in Duitsland en kan de btw verleggen. “Onze klanten tanken btw-vrij, met korting en rekenen eenvoudig en veilig af met hun tankpas.” Ook tol betalen is in binnen- en buitenland mogelijk met de DKV Card. “Ons doel is kostenoptimalisatie en effectief fleet management voor alle ondernemers in Europa.”

De wasstraat in

Ook autowassen kan op steeds meer locaties. In 2021 verwelkomde DKV TRAVIS Road Services als partner. Arjan: “Sindsdien bieden we de mogelijkheid om online wasbeurten en parkeerplaatsen voor vrachtwagens te reserveren bij ruim 1100 stations in 12 landen.”

HVO en eMobility

DKV Mobility biedt landelijke dekking in tankstations. Arjan: “We geven korting op de regionale brandstofprijzen bij verschillende stations van onder meer: Argos, Tinq, Tamoil, Supertank, Tango, Lukoil, Truckeasy en Gulf. Daarnaast kun je met onze DKV Card ook HVO tanken en elektriciteit laden. Ons netwerk laadpalen groeit sterk.”

Voor meer informatie neemt u contact op met Arjan Kleuver: arjan.kleuver@dkv-mobility.com.

Logo DKVDKV Mobility
www.dkv-mobility.com