Multifunctionele machines voor de GWW sector

Artikel delen

Tijdens de Infra relatiedagen 2023 presenteert importeur GTJ Trading BV het programma van HEN Technology uit Duitsland. Hen Technology is een fabrikant van hoogwaardige machines voor de GWW sector. Tijdens de Infra relatiedagen in Hardenberg kunt u bij GTJ Trading BV een 2-tal machines bewonderen, de WPF 100 en RBM-LL 2300.

Onderhoud aan verhardingDe WPF 100 is geschikt voor het onderhoud en renoveren van half verharde wegen, fietspaden, veldwegen, schelpenpaden en andere half-verhardingen. Om uithollingen, sporen en gaten te dichten wordt over het algemeen nieuw materiaal opgebracht en uitgevlakt met een grader. Door die werk methode ontstaat echter nauwelijks of geen binding tussen de originele toplaag en het nieuw opgebrachte materiaal. Om een goede hechting te kunnen realiseren is losmaken van de toplaag noodzakelijk, goed mengen en de fractie niet verkleinen. De HEN WPF 100 realiseert dat in een werkgang over de volle werkbreedte.

De RBM-LL2300 is een frees die multifunctioneel inzetbaar is bij aanleg en onderhoud van wegen en half-verhardi­ngen. De optimale machine voor het frezen tot 10 cm diep. De machine kan worden ingezet voor het mengen van bindmiddelen, losmaken van de ondergrond, verkleinen en mengen van grote stenen of andere materialen, recyclen van de slijtlaag van asfaltwegen en andere verhardingen. Door de speciale opbouw van de rotor in combinatie met de beitels met ronde schacht Ø 22 mm en het lage rotortoerental is de vermogensbehoefte gering. De machine heeft hierdoor tevens minder slijtage en een zeer hoge capaciteit, wat ook gunstig is voor het brandstofverbruik.

GTJ Trading BV
www.gtjtrading.nl/
Stand 664