InfraCampus-IKN-straat op Infra Relatiedagen

Artikel delen

De succesvolle samenwerking tussen InfraCampus – Stichting IKN en Infra Relatiedagen wordt gecontinueerd. De stichting staat op 7, 8 en 9 februari met acht van haar leden in de Waterbouw Hal (Hal 4), waar zij een eigen ‘InfraCampus-IKN’-straat hebben. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met InfraCampus-Stichting IKN dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis binnen de bouw- en infrasector. Daarbij is er speciale aandacht voor innovaties bij de duurzame inrichting van de fysieke leefomgeving

Infracampus

De stichting is op Infra Relatiedagen aanwezig met onder meer de volgende exposanten: Copier Water, Hauraton, Hendrikse Relinen, Plastic Road en ’t Riohuys. Ook zijn er tal van deelnemers van de InfraCampus aanwezig op Infra Relatiedagen met een eigen stand. Tezamen bieden deze deelnemers aan overheidsinstanties en bedrijven de mogelijkheid om zich te oriënteren op innovatieve oplossingen die de markt biedt voor vraagstukken als klimaatadaptatie en energietransitie. InfraCampus – Stichting IKN organiseert in 2023 wederom Kennisdeeldagen in de InfraCampus, waar deze thema’s centraal staan.

Kennis delen in InfraCampus

In Harderwijk bevindt zich op het Bouw & Infrapark de InfraCampus. Deze ruimte is de ontmoetingsplek voor bedrijven en organisaties in de infrasector. Het oriëntatiecentrum, waar zich permanent circa 50 stands bevinden van leveranciers uit de sector. Door de aanwezigheid van de leveranciers kan de bezoeker in een korte tijd kennis maken met innovatieve producten en diensten die aanwezig zijn op de InfraCampus. De stands zijn uniform opgezet en zijn gelegen aan brede looppaden. Tevens beschikt het Bouw & Infra Park over voldoende parkeergelegenheid en is ruim van opzet.

InfraCampus – Stichting IKN organiseert vier maal per jaar Kennisdeeldagen op de InfraCampus. Gedurende de Kennisdeeldagen kun je inspirerende kennissessies bijwonen en is er volop ruimte om te netwerken met professionals uit de infrasector. Tevens organiseren de exposanten (deelnemers) ook bijeenkomsten. Wil je deze bijwonen, houdt dan de agenda op https://infracampusharderwijk.nl/evenementen/ in de gaten voor de laatste updates.

Kennisdeeldag

Kennisdeeldagen InfraCampus

Wat: Aquathermie en warmte uit kademuren
Wanneer: donderdag 16 februari 2023

Toelichting
Tijdens de Kennisdeeldag met het thema Aquathermie, wordt met name ingegaan op warmte uit kademuren. Tijdens deze Kennisdeeldag kun je diverse inspirerende lezingen volgen. Ook is er volop gelegenheid om exposanten van de InfraCampus te ontmoeten en van gedachten te wisselen over actuele thema’s die spelen in de infrasector.

Programma
Deze Kennisdeeldag bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma. Je bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. Tussen de middag kun je genieten van een heerlijke lunch. Om 15.00 uur wordt de dag afgesloten met een hapje en een drankje. Op deze dag wordt onder meer een gerealiseerd project centraal gesteld. Er wordt ingegaan op de totstandkoming van het project en de realisatie. Tevens worden meetgegevens beschikbaar gesteld over de impact op de watertemperatuur, een actueel onderwerp omtrent Aquathermie.

Voor wie is deze Kennisdeeldag interessant?
De Kennisdeeldag is interessant voor gemeentelijke en provinciale waterbeheerders, ontwikkelaars stedelijk gebied en medewerkers duurzaamheid. Ook is deze dag interessant voor adviesbureaus energie, kunstwerken en inrichting openbare ruimte en civiele aannemers.

kennisdeeldag

Overige Kennisdeeldagen

Wat: Duurzaam berm- en assetbeheer
Wanneer: donderdag 1 juni 2022

Wat: Thema nog niet vastgesteld
Wanneer: woensdag 4 oktober 2023

Wat: Thema nog niet vastgesteld
Wanneer: donderdag 23 november 2023