In de Spotlight

Artikel delen

Keuze voor STOU en UTTO producten vergemakkelijkt

De huidige generatie landbouwmechanisatie en loonbedrijven hebben te maken met aanzienlijke technologische ontwikkelingen. Vernieuwingen en hoogwaardige systeemvloeistoffen zijn daarbij een absolute vereiste. Kroon-Oil heeft daarom haar assortiment uitvoerig onder de loep genomen. De vraag naar STOU en UTTO-producten is de laatste jaren enorm toegenomen. Deze moeten natuurlijk wel aan de laatste specificaties van moderne machines blijven voldoen. Tegelijkertijd bleef het programma aan conventionele producten volledig in takt.

Tractor waarvan de smeermiddel vervangen wordt

De voortschrijdende inzichten leidden tot de ontwikkeling van de nieuwe Agri Performance Lijn. De nieuwe lijn staat vanaf heden voor de hoogste kwaliteit premium STOU en UTTO-smeermiddelen binnen het Kroon-Oil agri- en grondverzet assortiment, is helemaal bij de tijd en klaar voor de toekomst.

“Kan ik veilig blijven smeren?”

Door het gegroeide aanbod werd een weloverwogen keuze voor het juiste product voor veel klanten lastiger. De nieuwe Agri Performance lijn betekent een sterk uitgedund assortiment. Minder producten dus, maar kan ik dan nog wel mijn machinepark, met een mix van oude en moderne machines, veilig smeren? Jazeker!

De recentste ontwikkelingen op het gebied van basisoliën en moderne geavanceerde additieven maken het mogelijk nieuwe producten te ontwikkelen met een breder spectrum aan specificaties. Doordat Kroon-Oil met deze nieuwe producten een breder pakket aan specificaties heeft, kunnen ze met deze producten ook meer verschillende toepassingen bedienen. Van oud tot nieuw. Dit maakt een verantwoorde rationalisatie mogelijk, waardoor de nieuwe Agri Performance Lijn compacter is geworden, terwijl het grootste spectrum van toepassingen blijft gedekt.

4 nieuwe producten

Verschillende smeermiddelenVanaf heden presenteert Kroon-Oil dan ook met trots vier nieuwe producten. Met deze producten voorziet u alle landbouw- en grondverzet machines van het juiste smeermiddel. De vernieuwde Agrifluid HT-Plus en de nieuwe Kroontrak CVT 10W40 voldoen officieel aan diverse ZF-specificaties voor transmissie toepassingen. Het topproduct binnen deze range, de vol-synthetische Agrifluid Synth XHP Ultra, kan dankzij unieke OSP-technologie bovendien bijdragen aan brandstofbesparing en het terugdringen van schadelijke emissies.

Uiteraard zijn alle nieuwe producten ook verwerkt in het veel geraadpleegde productadvies op de website. Zo kunt u 24/7 kijken welke producten van de Agri Performance Lijn waar worden toegepast.

Met Kroon-Oil bent u klaar voor de toekomst in de landbouw- en grondverzetsector. Kroon-Oil Agri producten zijn verkrijgen bij de officiële Kroon-Oil verkooppunten.

Kroon-Oil
www.kroon-oil.com/nl