Een speelse stap in de circulaire revolutie

Artikel delen

Tweedehands Speeltoestellen richt zich op de toekomst door te focussen op duurzaamheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Als bedrijf dragen het bij aan een betere toekomst, door materialen, onderdelen en toestellen opnieuw te gebruiken en daarnaast ook de levensduur van dezelfde materialen, onderdelen en speeltoestellen te verlengen. Het bedrijf biedt betaalbare oplossingen voor gemeentes, organisaties, scholen en kinderdagverblijven door kwalitatieve speeltoestellen een tweede kans geven op een nieuwe speellocatie.

glijbaanNederland werkt toe naar een circulaire samenleving in 2050. Circulariteit betekent dat producten na gebruik worden ingezet voor nieuwe producten of materialen. Circulariteit is ook belangrijk bij speeltoestellen, omdat het bijdraagt aan een duurzame samenleving en het grotere doel van een circulaire economie.  Door speeltoestellen en onderdelen een tweede leven te geven, zorgt het bedrijf voor minder afval en ook voor behoud van waardevolle grondstoffen.

Omdat speeltoestellen vaak zijn gemaakt van materialen die niet biologisch afbreekbaar zijn, hebben deze toestellen veelal een langere levensduur dan deze vaak worden gebruikt. Door deze Tweedehands Speeltoestellen een tweede leven te geven, wordt de impact op het milieu verminderd door nieuwe productie te vermijden en de levensduur van de materialen te verlengen.

Buiten het voordeel van minder schade aan het klimaat, wordt zo ook de kosten voor gemeenten, organisaties, scholen en kinderdagverblijven verminderd, waardoor het meer betaalbaar wordt om kwalitatieve speeltoestellen aan te schaffen. Dit draagt bij aan een inclusieve samenleving waarin alle kinderen kunnen spelen en leren.

Neem gerust een kijkje op de website voor het actuele aanbod op het gebied van Tweedehands Speeltoestellen!

Tweedehands Speeltoestellen
www.tweedehandsspeeltoestellen.nl
Stand: 3.5.43