Krachtenbundeling voor veiliger en duurzamer wegbeheer

Artikel delen

BUKO Infrasupport, marktleider in tijdelijke en digitale verkeersmaatregelen, maakt bekend dat zij met Real-Time Road Inspection platform voor actueel beeld van de openbare ruimte, een partnership starten. Door deze krachtenbundeling zal het aantal actuele beelden op het Real-Time Road Inspection platform sterk toenemen en komt de groeiambitie van beide partijen in een stroomversnelling.

Real-Time Road Inspection (RTRI) is hét online platform met actueel beeld voor duurzaam en efficiënt beheer van de openbare ruimte. Met hun visie ‘Samen op weg naar een veiliger en duurzamer wegennetwerk’ sluiten zij naadloos aan bij die van BUKO Infrasupport, ‘Samen onderweg naar veiligheid’.

Real-Time Road Inspection: Actuele beelden van het wegennetwerk

RTRI is in 2021 gestart met het aanbieden van een gratis app en het platform Real-Time Road Inspection. RTRI voorziet iedereen die op of aan het wegennetwerk werkt van actueel beeldmateriaal, met als doel de veiligheidssituatie op afstand te monitoren. Ook kan het platform heel eenvoudig als rapportagetool worden gebruikt, met een grote toegevoegde waarde voor veel gebruikers: overheden, aannemers, assetmanagers in de openbare ruimte, ingenieurs-en adviesbureaus, dienstverleners voor tijdelijke verkeersvoorzieningen en meer. Door de inzet van RTRI worden real-time beelden van de openbare ruimte verzameld door voertuigen van aangesloten klanten en netwerkpartners. Hierdoor worden onnodig gereden kilometers bespaard en wordt de CO₂ uitstoot gereduceerd. Voor meer informatie: www.realtimeroadinspection.com/

Andries Takke, oprichter van RTRI geeft aan: “Door deze samenwerking wordt er een enorme stap gemaakt in de dekking én beschikbaarheid van actueel beeld in Nederland! Het platform wordt hierdoor nog krachtiger voor alle huidige en toekomstige afnemers.”

Over BUKO Infrasupport

BUKO Infrasupport is sinds 1991 uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in tijdelijke en digitale verkeersmaatregelen in Nederland. Met betrokken vakmensen, een hoge veiligheidsstandaard en met de meest moderne verkeersmaatregelen zorgt BUKO Infrasupport al ruim dertig jaar voor de veiligheid van wegwerkers en weggebruikers. Met14 locaties en 400 medewerkers is BUKO in het gehele land vertegenwoordigd.

“Wij zijn erg onder de indruk van de RTRI propositie en zien dit partnership dan ook als een aanvulling op het innovatieve digitale dienstenpakket van BUKO Infrasupport”, aldus Robert Emmerich, CEO BUKO Verkeer & Veiligheid. “Met dit partnership wordt het mogelijk om onze verkeersmaatregelen nog beter en frequenter in beeld te brengen. Onze opdrachtgevers kunnen wij op deze manier nog beter ondersteunen bij de uitvoering van hun projecten en de daarbij behorende uitdagingen.”

De digitale diensten van BUKO Bereikbaar

Het platform is een aanvulling op de diensten van BUKO Bereikbaar. De afdeling die zich richt op het verbeteren van de hinderbeleving van weggebruikers en omwonenden. Hiervoor maakt BUKO Bereikbaar gebruik van innovatieve kanalen door bijvoorbeeld social media, open data en ‘slimme apparaten’ in te zetten.

BUKO
www.bukoinfrasupport.nl