Hybride aggregaten en LED-lichtmasten die de toekomst verlichten

Artikel delen

ARQA B.V. produceert in eigen beheer technisch- en kwalitatief zeer hoogwaardig mobiele stroomvoorzieningen voor diverse toepassingen. Als ARQA Mobile Equipment BV is het bedrijf Authorized dealer van Pramac aggregaten en Generac lichtmasten en levert het producten die bekend staan om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarnaast focust het zich op de verkoop van deze machines aan een brede klantenkring, waaronder diverse verhuurbedrijven.

Aggregraat

De ‘Rental Solutions’ range omvat mobiele- en hybride aggregaten, batterijboxen en (hybride)lichtmasten. Doormiddel van een grote lijst opties zijn de aggregaten configureerbaar voor elk bedenkbare toepassing. De machines voldoen aan de strengste eisen op het gebied van geluid- en uitlaatgassenemissies.

Hybride aggregaten zijn geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. ARQA levert een product dat een Stage V aggregaat met een batterij-pack combineert tot een hybride stroomvoorziening binnen één behuizing. Dit leidt tot brandstofbesparing, lagere CO2 uitstoot en geluidsreductie.

Daarnaast zijn er diverse batterij systemen die de opslag van energie uit meerdere bronnen, zoals aggregaten, zonnepanelen of het openbare net, mogelijk maakt. De opgeslagen energie kan op een later tijdstip naar behoefte herverdeeld worden. Een schone en efficiënte energieoplossing voor een breed scala aan toepassingen.

De compacte verticale mobile LED-lichtmasten zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen, bieden maximaal lichtopbrengst met een minimale footprint. Leverbaar als vrijstaande mast, maar ook met eigen dieselgenerator en in hybride uitvoering. De masten zijn uitermate geschikt voor de bouw-, mijnbouw-, industriële-, verhuur- en evenementensector.

ARQA
www.arqa.nl
Stand 584