Van vader Chris naar dochter Lisette

Artikel delen

Oprichter Chris van Wylick heeft het bedrijf Van Wylick Wegdek-reflectoren BV overgedragen aan een van zijn vier kinderen, te weten dochter Lisette van Wylick.
“Als ondernemer is het natuurlijk het mooiste als een van je kinderen het familiebedrijf overneemt, Lisette is sinds 2015 in het bedrijf werkzaam en heeft hier haar passie gevonden. Ze zal de flexibiliteit, eerlijkheid en kwaliteit van het bedrijf voortzetten”, zegt oud-directeur Chris van Wylick.

Links Lisette en rechts Chris van Wylick

Onderdoorgang A2, nabij Eindhoven. Toepassing: Type 3 LUX 3 in de as van de weg.

Het bedrijf uit Sint-Michielsgestel bestaat sinds 1993 en heeft de glasbolreflector geïntroduceerd op de Nederlandse en Belgische inframarkt. Chris van Wylick geloofde in de potentie van de glasbolreflector en heeft de onderneming ontwikkeld tot marktleider van Nederland en België. Hij is betrokken geweest vanaf de tekentafel tot in de praktijk. Er is zelfs een speciale machine gebouwd die een montage productie behaalt van meer dan 500 glasbolreflectoren per dag.

Toekomst

Hoewel glasbolreflectoren dus allesbehalve nieuw zijn, krijgt de toepassing ervan steeds meer aandacht. Onder andere in het kader van CO²-reductie en het dimmen of uitschakelen van openbare verlichting. “Glasbolreflectoren bieden een even simpele als efficiënte oplossing om op een duurzame manier verkeersveiligheid te verhogen. Dat is het mooie van ons product. Daarbij kunnen we teren op dertig jaar ervaring. Dit zorgt tezamen voor een perfecte basis om onze activiteiten uit te breiden en zo de schaal van onze impact te vergroten. Daar ga ik me voor inzetten”, aldus Lisette van Wylick.

Van Wylick Wegdek-reflectoren B.V.
www.wegdekreflectoren.nl