INTERMAT 2018: internationaal trefpunt voor bouwmaterieel en infrastructuur

Artikel delen

De komende editie van de INTERMAT, het wereldwijde vakevenement voor equipment en technieken voor bouw en infrastructuur, vindt plaats van 23 t/m 28 april in Parijs. Circa 1.500 internationale exposanten, waaronder alle grote materieelmerken, presenteren er hun nieuwste machines en innovaties. Kom naar de INTERMAT 2018: vraag nu uw gratis toegangsbadge aan!

Bestel nu uw gratis toegangsbadge

U kunt uw gratis toegangsbadge(s) voor de INTERMAT online aanvragen op de website van de beurs. Dit scheelt wachttijden bij de beursingang en bovendien bespaart u hiermee € 65,-. Vraag hier uw toegangsbadge aan.

Internationaal aanbod

Op de komende editie van de INTERMAT worden 1.500 exposanten verwacht, waarvan ongeveer 70% internationaal, afkomstig uit 40 landen. Naar verwachting zal de vakbeurs bezocht worden door ruim 180.000 personen, waarvan 1/3 internationaal uit 170 landen. Bekijk de exposantenlijst.

Mis het niet tijdens de INTERMAT!

Tenslotte vinden tijdens de INTERMAT weer talloze evenementen plaats, zoals de tweede editie van de World of Concrete Europe voor alle spelers in de betonsector, de speciale ‘Rental Day’ op donderdag 26 april voor de rental sector, het buitenterrein met materieeldemonstraties, de ‘Theme Villages’ en de Business Meetings

Meer weten?

Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de INTERMAT vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.

Volg de INTERMAT ook via social media:

Facebook      Twitter      LinkedIn      Youtube      Blog