Eerste seminars in InfraCampus

Artikel delen

Op 8 en 10 september 2020 hebben de eerste (live)seminars plaatsgevonden in de InfraCampus te Harderwijk. Op deze dagen waren zeven inspirerende sprekers te beluisteren. Gedurende de in totaal acht lezingen ontstond er een mooie interactie tussen de bezoekers en de sprekers, waar het thema Deltaplan Ruimtelijke Adaptatie centraal stond.

Uitnodiging seminars oktober

Op 13 en 15 oktober 2020 organiseert Stichting IKN op de InfraCampus Harderwijk weer (live)seminars! Het thema dat in oktober centraal staat is ‘Energie en Duurzaamheid in relatie tot de transitie visie warmte’. Een actueel thema waar momenteel iedere gemeente mee bezig is om uiteindelijke te kunnen komen tot een aardgasvrij Nederland.

Programma 13 en 15 oktober

Het programma is grotendeels rond. Zo komen op 13 oktober sprekers als Benjamin Pilzer van Kiwa, Jack de Kraaij van Aendless Energy en Ronald Roosjen van Deltares. Op 15 oktober verzorgen onder andere Greenvis en Royal HaskoningDHV inspirerende lezingen. Op de website kunt u nalezen wie op de genoemde dagen ontvangen worden.

Programma

Plan uw route naar 2021
Stichting IKN organiseert in het najaar iedere maand (live) seminars, waar u een ochtend- en/of een middagprogramma kunt bijwonen. Om hiermee ook te kunnen voldoen aan de gestelde richtlijnen. U kunt zich vooraf aanmelden voor één van onze seminars.

  • Dinsdag 10 & donderdag 12 november behandelt IKN onder meer ‘BENG en NTA 8800’, die van kracht zijn vanaf 1 januari 2021.
  • Dinsdag 8 & donderdag 10 december gaat IKN in op het thema ‘Waterberging als oplossing voor wateroverlast en verdroging’.

Reserveren

Bekijk de aftermovie

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van deze informatie aanvullende vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Jan Schoemaker, 06-20003591, j.schoemaker1305@gmail.com.