Samenwerken aan de energietransitie

Artikel delen

Op 11 en 12 oktober 2023 wordt alweer de zevende editie van het NSTT No-Dig Event gehouden. Met ruim 30 lezingen, live-demonstraties, een meer dan gevulde beursvloer en 2000 professionals als bezoeker, is het Event dé place-to-be voor iedereen die zich met sleufloze no-dig technieken bezighoudt.

Banner no-dig event

No-dig is onmisbaar in ondergronds Nederland. Een goede omgang met kabels, leidingen en rioleringen is cruciaal voor
de vele maatschappelijke opgaven. Denk aan de energietransitie, grootschalig onderhoud aan het rioleringsstelsel en de woningbouwplannen. Dat alles moet gebeuren, zonder dat de leefbaarheid bovengronds in het geding komt. Zonder no-dig-technieken als gestuurd boren en relining is dit niet mogelijk. Daarom staan deze opgaven centraal op het tweejaarlijkse NSTT No-Dig Event.

Het Event is ook in 2023 weer hét ontmoetingspunt om nieuwe ontwikkelingen te ervaren, kennis te delen en te netwerken in een groeiende hightech no-dig-omgeving. De bekende succes- formule van twee dagen ‘zien-leren- beleven’ wordt verder ingevuld met een groeiende beursvloer en een gerichter kennisprogramma. Daarmee wordt het aanbod nog groter voor de groeiende interesse van bezoekers en exposanten. Ook worden vrijwel alle sleufloze technieken – van aanleg tot renovatie en inspectie – live gedemonstreerd. Op het event gaat men andermaal ‘de grond in’. Daarmee worden de technieken voor alle professionals – van binnen en buiten – nog beter inzichtelijk.

Gelet op alle maatschappelijke opgaven in de ondergrond, ontwikkelen de sleufloze technieken zich razendsnel. Blijf actueel en wees daarom te gast op het NSTT No-Dig Event.

Partners no dig event

GWWTotaal is mediapartner van het NSTT No-Dig Event 2023.

NSTT
www.no-dig-event.nl