Het aanleggen van een kwalitatief en zuinig beregeningssysteem

Artikel delen

Nieuwe beregening aanleggen kan zowel bij de aanleg van een nieuwe tuin als in een bestaande tuin. Wilkon adviseert echter om het beregeningssysteem zoveel mogelijk gelijktijdig met de aanleg van de tuin aan te leggen. Dit is echter niet strikt noodzakelijk. Bij Wilkon beschikken ze namelijk ook over ruime ervaring in het aanleggen van beregening in bestaande tuinen.

Beregeningsysteem

Voorafgaand aan de aanleg van iedere installatie voor de beregening van tuinen, wordt als eerst de tuin nauwkeurig in kaart gebracht. Op basis daarvan is het mogelijk om een beregeningsplan te maken, waarin het bereik van de sproeiers en de waterbehoefte van de tuin zorgvuldig op elkaar wordt afgestemd. Het resultaat is een beregeningsadvies op maat, dat volledig op de tuin is afgestemd. Zo zorgt het bedrijf voor perfecte beregening van uw tuin, terwijl ook de efficiëntie van het waterverbruik wordt gewaarborgd.

De beregening installaties van Wilkon staan bekend vanwege de hoge kwaliteit en uitstekend bedieningsgemak. Dankzij ondergrondse poly- ethyleen leidingen en pop-up sproeiers wordt de beregening prachtig weggewerkt, zodat de tuin er strak afgewerkt uitziet. Bovendien maakt het bedrijf gebruik van flexibele leidingen, waardoor de beregening eenvoudig om bomen en planten heen kan worden gelegd.

Wilt u nieuwe beregening laten aanleggen? Dan bent u bij Wilkon aan het goede adres. De afgelopen decennia heeft het bedrijf vele installaties aangelegd in de meest uiteenlopende tuinen. Voor iedere tuin biedt het een maatwerk oplossing. Ook voor de beregening van uw tuin adviseert het bedrijf u graag.

Wilkon
www.wilkon.nl