Het nieuwe besturingssysteem van engcon verovert de graafmachinewereld met

Artikel delen

Het nieuwe DC3-besturingssysteem van engcon is een grote stap voorwaarts op het gebied van compatibiliteit met de systemen van toonaangevende graafmachinefabrikanten wereldwijd. In de afgelopen jaren heeft engcon een volledig nieuw besturingssysteem voor graafmachines ontwikkeld, de DC3. In mei vorig jaar kondigden we aan dat de DC3 compatibel was met Cat Next Gen en na strenge tests in zowel de fabriek als bij eindklanten is de DC3 compatibel met een reeks toonaangevende fabrikanten van graafmachines.

engcon

“We zijn blij met het feit dat graafmachines van verschillende fabrikanten nu kunnen aansluiten op ons nieuwe besturingssysteem”, zegt Martin Engström, Product Owner bij engcon. Met ons nieuwe systeem brengen we het graven naar een geheel nieuw niveau. Het systeem is slim, eenvoudig te installeren, heeft betere ondersteuning op afstand en een nieuwe app voor zowel iOS als Android,” vervolgt hij.

De volgende machines zijn nu voorbereid op DC3:

  • CAT NG 313-335,
  • Volvo eML EC140-300E, EW160-220E, ECR145-355E, EWR130-170E
  • Doosan DX 225LC-7X
  • Takeuchi TB395W

De lijst wordt voortdurend bijgewerkt. Kijk voor de laatste informatie over welke machine compatibel is DC3 op www.engcon.com.

Neem voor meer informatie contact op met: 

Martin Engström, Product Manager
martin.engstrom@engcon.se
+46 [0]70 571 76 61

engcon is de toonaangevende wereldwijde leverancier van draaikantelstukken en bijbehorende uitrustingsstukken die de efficiëntie, flexibiliteit, winstgevendheid, veiligheid en duurzaamheid van graafmachines verhogen. Met kennis, betrokkenheid en een hoog serviceniveau creëren de meer dan 400 medewerkers van engcon succes voor hun klanten. engcon werd opgericht in 1990 en heeft zijn hoofdkantoor in Strömsund in Zweden. Via 14 lokale verkoopkantoren en een betrouwbaar netwerk van dealers worden klanten overal te wereld bediend. De netto-omzet bedroeg in 2023 ongeveer SEK 1,9 miljard. het B-aandeel van engcon is genoteerd aan Nasdaq Stockholm.

Bezoek www.engcon.com voor meer informatie